0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kun je bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Wat is all-inclusive?

4****HOTEL | 262 COMFORTABELE HOTELKAMERS | ALL-INCLUSIVE | DRENTHE

Boek nu je mini-vakantie of gezellig weekendje weg! Met ons compleet all-inclusive verblijf in een geheel nieuwe stijl, onze vertrouwde gastvrijheid en service op maat! Bij al ons handelen hanteren we uiteraard de  laatste richtlijnen waarbij veiligheid dus altijd voorop staat.

Extra service op de kamer
Onze hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. ’s Ochtends na het wakker worden genieten van een kop koffie of thee op je eigen hotelkamer behoort nu dus tot de mogelijkheden voor een lekker begin van de dag.

Ontbijt, Lunch en Diner
Voor zowel het ontbijt, lunch als het diner ben je van harte welkom in Buffetrestaurant Flinck. Hier kun je lekker je eigen bord met favoriete gerechten opmaken, want we hebben weer buffetten! Om dit in deze tijd veilig te kunnen doen treffen we natuurlijk de noodzakelijke maatregelen. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Per kamer wordt rekening gehouden met een maximum van 4 personen per tafel tenzij je met meer personen één huishouden vormt (woonachtig op hetzelfde adres).

Hapjes en drankjes
Iedere dag kun je voor een drankje en een hapje terecht in onze hotellobby, Dapper of hotelbar het Grand Café in de Caféstraat. In onze Caféstraat kun je gebruikmaken van alle spelfaciliteiten zoals o.a. biljart en darts. Het naastgelegen Grand Café biedt je iedere avond de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is niet aanwezig. Momenteel is het vanuit de overheid nog niet toegestaan om een dansvloer te openen en ligt er een verbod op feestcafés. Vanzelfsprekend verzorgen onze medewerkers achter de bar in het Grand Café wel voor de juiste (muzikale) sfeer. Daarnaast kun je voor een hapje en drankje ook terecht in de hotellobby en in Dapper.

Geen alcoholische drankjes na 20.00 uur
Vanwege de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus mogen we op last van veiligheidsregio Drenthe helaas geen alcoholische drankjes meer schenken na 20.00 uur. Wel mogen we de bars weer open houden tot sluitingstijd en dat doen we dan ook.

Mondkapjes
Vanaf 1 december geldt er een mondkapjesplicht welke ook in ons complex van kracht is. Dit houdt in dat wanneer je je door het complex beweegt je een mondkapje op dient te hebben. Wanneer je ergens zit, ongeacht in welke ruimte, mag hij af. In onze fitness en het zwembad geldt geen mondkapjesplicht. Ben je echter onderweg naar deze faciliteiten dien je wel een kapje op te hebben.

Sportieve activiteiten, ontspanning en recreatie
Het zwemparadijs is geopend voor hotelgasten. Naast lekker zwemmen kun je deelnemen aan diverse aquasporten en baanzwemmen. Ons fitnesscentrum is geopend. Mini-golf, jeu de boules en tafeltennis bieden de mogelijkheid om buiten actief te zijn en binnen in de Caféstraat vind je diverse spelautomaten en de faciliteiten om te biljarten, sjoelen en darten. Ons recreatieteam heeft een nieuw programma samengesteld welke gedurende de dag ruime keuze biedt uit activiteiten, quizzen, knutselprogramma’s, workshops en meer. Onze bowling is geopend, dus reserveer je baan en ga de competitie aan. De kids vermaken zich met klimmen en klauteren in de Kidsjungle. En laten we tot slot niet vergeten onze splinternieuwe schoonheidssalon te noemen. De plek om je eens lekker te laten verwennen en tot rust te komen.


ALL-INCLUSIVE arrangement | Compleet vernieuwd

Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.30 uur

*Per kamer wordt een tafel in restaurant Flinck gereserveerd met een maximum van 4 personen per tafel.


Extra bij te reserveren

Prijzen & beschikbaarheid

Arrangementen

Beoordelingen door gasten