0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Leuke overnachting met de kinderen

Bent u op zoek naar een leuke overnachting met de kinderen? De Bonte Wever is een landelijke speler op het gebied van hotellerie, horeca, recreatie, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Direct gelegen aan een van de oudste bossen van Nederland bieden wij diverse faciliteiten en mogelijkheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Faciliteiten voor kinderen

In ons hotel hoeft uw kind zich nooit te vervelen. Er is een volledig animatieprogramma aanwezig waarbij uw kind deel kan nemen aan diverse activiteiten. Tevens beschikken wij over een uitgebreid subtropisch zwem- en saunaparadijs, waarbij onder andere meerdere zwembaden, een wildwaterkreek (stroomversnelling), twee spectaculaire waterglijbanen en sauna’s aanwezig zijn. Daarnaast beschikken wij zelfs over een eigen bowlingbaan en mini-golfbaan! Tevens hoeft u zich met ons all-in arrangement geen zorgen te maken over het eten en drinken, aangezien deze hierbij inbegrepen zijn. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een minder compleet arrangement. Voor iedere bezoeker hebben wij een geschikte keuze.

Bekijk de arrangementen

Overnachting

Tijdens uw verblijf heeft u de keuze uit diverse soorten kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over diverse benodigdheden. Zo beschikken alle kamers over comfortabele bedden, luchtkoeling, een bureau, draadloos internet, flat screen, voldoende kastruimte, kluis, telefoon en radio. De badkamers zijn ruim en voorzien van een inloopdouche, föhn en toilet.

Bekijk de kamers

Bereikbaarheid De Bonte Wever

Met eigen vervoer is ons hotel uitstekend te bereiken, aangezien wij nabij de A28 gelegen zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons hotel, waaronder meerdere invalidenparkeerplaatsen. U kunt ook de bus nemen naar bushalte “Rotonde Hoofdlaan”. Vanuit hier is het nog enkele minuten lopen naar het hotel. Bekijk 9292ov.nl voor de actuele reisinformatie.

Reserveer nu bij De Bonte Wever

Reserveer nu uw overnachting met de kinderen bij De Bonte Wever. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt, wij helpen u graag verder!

Boek direct

Arrangementen