0592-356 000

Archery Tag

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit Full-face maskers.

Schiet jij als eerste de tegenstanders het veld uit?

Let op: De aanvraag is direct definitief indien beschikbaar. Wanneer je alleen informatie of een offerte wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar reserveringen@debontewever.nl of bel naar 0592-303777. Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.


Middagarrangement: ‘Niet het veld uit te slaan’ arrangement

Tijdsduur van 15:00 – 20:00 

We heten jullie welkom in ons restaurant Dapper waar we jullie ontvangen met koffie, thee en heerlijke zoetigheden. Nadat de koffie en thee op is zal iemand jullie op komen halen, want het is tijd voor een potje Archery Tag! Jullie krijgen te horen wat het doel is en de spelregels zijn van Archery Tag. In het naastgelegen Asserbos of op ons eigen terrein gaan jullie ongeveer een uur tot anderhalf uur lang ten strijd! Wie schiet de meeste tegenstanders uit het veld? Na deze sportieve activiteit keren jullie weer terug richting De Bonte Wever, waar een heerlijk dinerbuffet in restaurant Flinck voor jullie klaarstaat. Onder het genot van warme en koude gerechten, en niet te vergeten onbeperkt drankjes, kunnen jullie 2 uur lang nagenieten van de gezellige dag samen! Jullie gaan naar huis met een fantastische herinnering en een goed gevulde maag.

Prijs per persoon: €58,50

Aanvraag indienen


Heb je andere wensen? Dat kan natuurlijk! Neem in dit geval contact op met onze afdeling Reserveringen voor een arrangement op maat. Je kunt ze bereiken via 0592 – 303 777 of reserveringen@debontewever.nl

Deel dit bericht