0592-356 000

Kids & Junior Fitness elke woensdag!

Kids & Junior Fitness

Heb je al gehoord dat wij Kids & Junior Fitness organiseren voor kinderen en jongeren van 8 tot 15 jaar?

Een fitnessinstructeur begeleidt de deelnemers bij het uitvoeren van verschillende vormen van fitnesstraining in de groepslesruimte, met als doel de algehele conditie te verbeteren en plezier in bewegen te stimuleren. De lessen bestaan uit een circuit van fitnessoefeningen met diverse materialen, zoals pionnen, speedladders, elastieken en dumbbells. Ook leuke spellen zoals trefbal en ‘de vloer is lava’ worden geïntegreerd.

De inschrijving voor het sportabonnement vindt plaats bij het fitnesscentrum. Daarna kun je je deelname aan een les vooraf online reserveren via de onderstaande button. Voor al onze Kids & Junior Fitness lessen gelden een maximum aantallen deelnemers.

Dag & Tijd

Kids Fitness (8 t/m 11 jaar) op woensdag van 15.30 – 16.15 uur

Junior Fitness (12 t/m 15 jaar) op woensdag van 16.15 – 17.00 uur

Tarieven*

Kids & Junior sportabonnement € 19,95 p.m. (1 maal een groepsles per week)

Kids & Junior Extra sportabonnement € 34,95 p.m. (1 maal een groepsles & 1 maal toegang tot het zwemparadijs in dezelfde week)

* Voor de bovenstaande abonnementsvormen gelden de standaard voorwaarden voor sportabonnementen. De enige uitzondering hierop is dat er geen inschrijfgeld in rekening wordt gebracht. Bovendien kan het sportabonnement maandelijks worden opgezegd met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Reserveer je les