0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Dagarrangementen zwem- en saunaparadijs

Ontdek de perfecte combinatie van zwemplezier en ontspanning met één van onze dagarrangementen voor het zwem- en saunaparadijs. Geniet van een heerlijke dag vol waterplezier en verwennerij, waarbij je de keuze hebt uit verschillende opties om je ervaring nog specialer te maken. Begin eerst je dag met een verkwikkende duik in ons golfslagbad. Vervolgens gevolgd door een avontuurlijke rit van de glijbaan. Na wat waterpret is het hoogst tijd om bij te komen met een smakelijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant, waar onze chef-koks de meest verrukkelijke gerechten voor je bereiden. Of verwen jezelf met een overheerlijke massage of gezichtsbehandeling in onze rustgevende schoonheidssalon, waar onze schoonheidsspecialistes klaarstaan om je alle stress te laten vergeten.

Reserveer vandaag nog één van deze dagarrangementen en geniet van een dag vol avontuur, ontspanning en genot bij ons zwemparadijs!

Wist je dat er binnen De Bonte Wever nog veel meer te doen is, heel veel meer. Wellicht nog wel veel meer dan je denkt. Wil je lachen, je sportief vermaken, de strijd onderling aangaan of gewoon lekker ontspannen. Er is oneindig veel mogelijk. Natuurlijk combineren we dit met lekkere hapjes, drankjes of een goede maaltijd en zie daar het ideale recept voor jouw onvergetelijke momenten! Wil je na afloop blijven slapen? Ook dat kan, in ons viersterrenhotel!

Op de pagina uitjes, activiteiten en meer! vind je vele dag- en avondarrangementen. Hierbij wordt onder andere lekker eten en drinken gecombineerd met leuke activiteiten. Ga er eens goed voor zitten en bekijk ons uitgebreide aanbod maar. Om je onvergetelijke dagje of avondje direct te reserveren neem je contact op met onze afdeling reserveringen. Dit kan telefonisch via 0592 – 303 777, via e-mail naar reserveringen@debontewever.nl of middels het aanvraagformulier die je vindt bij het arrangement.

Heb je andere wensen? Dat kan natuurlijk! Neem in dit geval vooral ook contact op met onze afdeling reserveringen voor een arrangement op maat.

We zien je graag in De Bonte Wever!