0592-356 000

Teamgames

Jullie worden opgesplitst in twee teams, wie het beste weet te samenwerken wint. Bij de activiteit teamgames gaat het vooral om goede communicatie en vertrouwen. Jullie zullen verschillende opdrachten doen, zoals: de wandelende A, bouw een toren met balken en touwen, katapult schieten, communicatie opdracht met portofoons en meer. Een ideaal uitje om elkaar goed (of beter) te leren kennen of om de teamspirit te verbeteren.

De opdrachten kunnen in overleg afgestemd worden op de doelgroep. Ook de intensiteit kan worden aangepast op het verwachte niveau.

Let op: De aanvraag is direct definitief indien beschikbaar. Wanneer je alleen informatie of een offerte wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar reserveringen@debontewever.nl of bel naar 0592-303777. Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.


Middagarrangement ‘samen staan we sterk’

Welk team kan het beste samenwerken? Met de activiteit teamgames gaan we erachter komen! Jullie worden ontvangen in ons restaurant Dapper, hierna gaan we beginnen met de activiteit. Jullie worden ingedeeld in verschillende teams en gaan strijden tegen elkaar. Nadat jullie alle opdrachten hebben voltooid kan er maar één team het beste zijn. Dit team heeft gewonnen! Onder het genot van heerlijk eten genieten jullie nog na van alle opdrachten die jullie hebben moeten doen.

Prijs per persoon: € 63,50 

Aanvraag indienen


Middagarrangement ‘vele handen maken licht werk’

Samenwerken is de sleutel tot succes! Bij de activiteit teamgames staat het samenwerken centraal. Alleen door alle krachten van het team te bundelen zullen jullie de verschillende opdrachten succesvol uit kunnen voeren. Voordat jullie aan de slag gaan, worden jullie eerst ontvangen in ons restaurant Dapper. Jullie krijgen uitleg en worden in teams ingedeeld. Dan is het tijd om zo goed, snel en vooral samen de opdrachten uit te voeren. Na 1,5 a 2 uur zijn de teamgames gespeeld en zal er één team het beste zijn. Jullie lopen terug naar het restaurant Dapper, waar de tafel al mooi is gedekt voor jullie. Hier genieten jullie nog van een tweegangendiner in restaurant Dapper.

Prijs per persoon: € 74,50

Aanvraag indienen


Middagarrangement ‘eendracht maakt macht’

Jullie beginnen de middag goed met een uitgebreide lunch (of op zondag brunch) in ons restaurant Flinck. Hier genieten jullie van een ruime keus aan warme en koude gerechten. Nadat jullie zijn uitgegeten zullen jullie beginnen met de activiteit ’teamgames’. Communicatie en vertrouwen zijn hierbij erg belangrijk! Leer elkaar beter kennen tijdens allerlei opdrachten, zoals: een toren bouwen met balken, katapult schieten of communiceren met portofoons. Het team dat het beste weet samen te werken wint! Na afloop gaan jullie nog even gezellig met z’n borrelen bij ons restaurant Dapper.

Prijs per persoon (incl. lunch): € 48,50
Prijs per persoon (incl. brunch): € 53,50

Aanvraag indienen


Voorwaarden


Heb je andere wensen? Dat kan natuurlijk! Neem in dit geval contact op met onze afdeling Reserveringen voor een arrangement op maat. Je kunt ze bereiken via 0592 – 303 777 of reserveringen@debontewever.nl

Deel dit bericht