0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Bedrijfsfeest met overnachting

Bij De Bonte Wever bent u aan het juiste adres voor een bedrijfsfeest met overnachting. Wij kunnen het bedrijfsfeest extra speciaal maken door ze een uniek thema te geven, waardoor we je verzekeren van een geslaagde avond. Aansluitend kunt u overnachten in ons luxe viersterrenhotel, gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen.

Bedrijfsfeesten bij De Bonte Wever

Zoals al eerder is vermeld kunnen unieke thema’s worden gekoppeld aan de bedrijfsfeesten bij De Bonte Wever. Denk hierbij aan een ‘Maffia Party’, compleet met luxe casino speeltafels, sfeervolle aankleding en chique geklede croupiers.

Een interactievere mogelijkheid is de ‘Ik Hou van Holland Quiz’. Hier knokken vier teams tegen elkaar door vragen te beantwoorden in de stijl van de hit show ‘Ik Hou Holland’. muziekfragmenten, spelling en het verjaardag spel zullen hier niet bij ontbreken. De mogelijkheid bestaat ook om een feest op maat te organiseren, waarbij we uw ideeën en wensen zullen meenemen in de uitvoering van het thema.

Overnachten bij De Bonte Wever

Bij De Bonte Wever kunt u op comfortabele wijze overnachten, zoals u mag verwachten van een 4-sterren hotel. Het hotel is rolstoelvriendelijk en de hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een bureau, luchtkoeling, draadloos internet, flat screen, veel kastruimte, een kluis, telefoon en radio. We hebben zelfs een speciale kamer die door 7 Assense ondernemers is ingericht onder het motto ‘Doe maar alsof je thuis bent’, en doet denken aan een ‘Loft’. Deze kamer kunt u alleen reserveren via tel: 0592-303777. De inrichting in de kamer is zelfs te koop. Bezoek de pagina voor meer informatie.

Bij De Bonte Wever is het prima vertoeven en dus een goede keuze voor een bedrijfsfeest met overnachting. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor reserveringen of meer informatie.

Arrangementen

Beoordelingen door gasten