0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Loft

Doe alsof je thuis bent! Zeven Assense ondernemers en De Bonte Wever slaan de handen ineen voor uniek project.

Onder de slogan ´Doe alsof je thuis bent´ hebben Niels Slaapcomfort, LindeLiving, Visser Buitenreclame, Sfeer, meubelmaker Römer, Klussenbedrijf Alex Stam, De Oude Verzinkerij en De Bonte Wever de handen ineengeslagen met als resultaat een kamer met een sfeer en uitstraling van een heuse ‘Loft’ in de nieuwbouw van het viersterrenhotel van De Bonte Wever waarbij alles wat u ziet ook te koop is!

“Zo werd ik benaderd door De Bonte Wever. Ik werk al jaren met hun samen en nu kwamen ze met idee en de mogelijkheid om één kamer voor mij als beddenspecialist in te richten als een soort van showroom. Deze unieke kans heb ik met beide handen aangegrepen en samen met Gerlinde van Dijken van LindeLiving kwamen we als snel op het idee om een kamer te creëren met een stoere en industriële sfeer van een ‘Loft’. Ook hebben we collega-ondernemers uit Assen gevraagd om ons mee te helpen”, aldus Niels Vanderveen.

Gerlinde van Dijken vult aan: “Wij vinden het geweldig dat De Bonte Wever lokale ondernemers een podium geeft om te laten zien wat ze in huis hebben. Alles wordt op maat gemaakt en ook alles in de kamer kan worden gekocht door de gasten via de webshop die hier speciaal voor wordt ingericht of in de showrooms in Assen. Echt een uniek project!”

Niels Slaapcomfort www.niels-slaapcomfort.nl
LindeLiving www.lyndeliving.nl
Visser buitenreclame www.visserbuitenreclame.nl
Sfeer www.sfeer.nl
Meubelmaker Romer
Klussenbedrijf Alex Stam
De Oude Verzinkerij
Drenth fotografie www.drenthfotografie.nl