0592-356 000

Vergaderarrangement 4 uur

Bij De Bonte Wever in Assen ben je vanwege het hotel, sport- en evenementencentrum aan het juiste adres voor een geslaagd dagje weg of avondje uit. Echter, je kunt bij ons ook terecht voor zakelijke gelegenheden. Na de toevoeging van onder andere een groot congrescentrum, twee restaurants, Grand Café en extra vergaderruimtes zijn er talloze mogelijkheden voor ondernemers. Een voorbeeld van één van onze vele arrangementen, is het vergaderarrangement voor 4 uur. De Bonte Wever biedt een uitgebreide zaalaccommodatie met talloze mogelijkheden om gedurende 4 uur een pakkende vergadering te houden. Het 4-uurs vergaderarrangement is bestemd voor minimaal 6 personen.

Waarom bij De Bonte Wever

Niet alleen vergaderingen, ook trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties en workshops die van langere duur zijn, kunnen bij De Bonte Wever worden gehouden. De vergaderzalen variëren in grootte en bieden ruimte voor personenaantallen van 10 tot 400 personen, maar er zijn ook zalen waar tot 2500 personen in passen. Om het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken, is er tijdens de bijeenkomst één aanspreekpunt. Kopieën maken, documenten printen en het versturen van e-mails kunnen op deze manier gemakkelijk worden geregeld. Koffie, thee, frisdranken en karaffen water inbegrepen, net als pepermuntjes, koffiekoekjes en schrijfgerei. Bovendien zijn alle vergaderruimtes voorzien van een whiteboard en een flip-over.

2- en 3-daagse vergaderarrangementen

Het 2-daagse vergaderarrangement is met één overnachting en het 3-daagse vergaderarrangement is in combinatie met twee overnachtingen. Beide vergaderarrangementen zijn op basis van all-in prijzen zodat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien. Hiertoe behoren onder andere ontbijt, lunch en diner en toegang tot ons zwem- en saunaparadijs en de fitness. Wilt u uw vergaderarrangement uitbreiden met extra nachten of aanpassen aan de hand van uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee zodat we uw zakelijke verblijf bij De Bonte Wever tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Contact

De Bonte Wever is gelegen bij de A28, waardoor het goed te bereiken is met de auto. Je kunt zowel per e-mail als telefonisch contact met ons opnemen. Het is tevens mogelijk om een vraag te stellen via onze website, mochten er onduidelijkheden zijn. Een 4-uurs arrangement kan meteen via onze website worden aangevraagd.

ARRANGEMENT AANVRAGEN