0592-356 000

Zaalverhuur Drenthe

De Bonte Wever heeft jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie en is daarom uw ideale partner voor zaalverhuur in Drenthe!

Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij helpen onder andere bij het organiseren van de volgende zakelijke events: vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, workshops en personeelsfeesten. Hiervoor hebben wij een uitgebreid aanbod van maar liefst 10 zalen welke u voor verschillende doeleinden kunt reserveren.

Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor uw zakelijke event.

Verschillende zalen bij De Bonte Wever

Bij ons vindt u diverse zalen voor uw zakelijke events. Wij beschikken over maar liefst 10 verschillende zalen welke allemaal in grootte verschillen zodat u met elk gezelschap bij ons terecht kunt.

In onze grootste zaal, de Plaza, kunnen maximaal 2500 personen. Zo kunt u ook uw grote zakelijke event zonder zorgen bij ons organiseren. Daarnaast hebben we ook diverse andere zalen welke uitstekend te gebruiken zijn voor onder andere trainingen, workshops of vergaderingen.

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever ligt centraal, grenzend aan het historische Asserbos, op een steenworp afstand van de A28. Hierdoor zijn wij vanuit alle richtingen goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zo hoeven u gasten zich geen zorgen te maken. Groningen bevindt zich op slechts 25 minuten rijden en Zwolle op 40 minuten rijden.

Daarnaast is er op ons terrein altijd voldoende parkeergelegenheid. Hiervan kunt u altijd gratis gebruik maken.

Zaalverhuur Drenthe bij De Bonte Wever

Bent u dus op zoek naar dé partner voor zaalverhuur in Drenthe? Zoek dan niet verder. De Bonte Wever helpt u graag met het organiseren van uw zakelijke event! Wij bespreken samen uw wensen en eisen en geven u graag een rondleiding over ons terrein. Zo kunt u de zalen op voorhand alvast bekijken en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u graag meer informatie of een rondleiding plannen? Neem dan contact met ons op via 0592 303777 of info@debontewever.nl.

Boek direct