0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Kleinschalig vergaderen en overnachten

Kleinschalig vergaderen en overnachten doet u bij De Bonte Wever in Assen. Op onze prachtige locatie, grenzend aan het historische Asserbos, reserveert u eenvoudig een vergaderzaal voor u en uw gezelschap. Hoewel ons gehele complex misschien wat groot is, zijn onze kleinste vergaderzalen zeer sfeervol.

Reserveer eenvoudig een vergaderzaal voor u en uw gezelschap zodat u bij De Bonte Wever kleinschalig kunt vergaderen. Wilt u het vergaderen combineren met een overnachting? Lees dan snel verder.

Vergaderen en overnachten bij De Bonte Wever

Kleinschalig vergaderen en overnachten doet u eenvoudig bij De Bonte Wever door middel van ons 2-daags of 3-daags vergaderarrangement. Beide arrangementen zijn in combinatie met een of meerdere overnachtingen zodat uw zakelijke gasten van alle gemakken zijn voorzien.

Daarnaast kunnen uw gasten onbeperkt drankjes uit ons huisassortiment nuttigen en krijgen ze gedurende de dag(en) en avond(en) diverse snacks en lekkernijen. Ten slotte hebben ze vrij toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs en de fitness en mogen ze gebruik maken van onze spelfaciliteiten en genieten van het avondentertainment.

Vergaderzalen

De Bonte Wever biedt uitgebreide zaalaccommodatie voor uw zakelijke doeleinden, zo ook voor vergaderingen. Onze vergaderzalen variëren in grootte. U kunt bij ons al terecht vanaf slechts 10 personen. Heeft u echter specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken.

Onze vergaderzalen zijn standaard voorzien van een whiteboard en flip-over. Daarnaast kunt u op aanvraag ook diverse audiovisuele middelen reserveren, denk aan een beamer en projectiescherm om bijvoorbeeld bedrijfspresentaties op te tonen. Wij helpen u graag bij al u vragen!

Bereikbaarheid De Bonte Wever

Uw zakelijke gasten parkeren gratis op het terrein van De Bonte Wever. Ons complex is centraal gelegen op een steenworp afstand van de A28. Hierdoor zijn we vanuit alle richtingen goed te bereiken.

Kleinschalig vergaderen en overnachten bij De Bonte Wever

Kom bij De Bonte Wever in Assen sfeervol kleinschalig vergaderen en overnachten. Boek eenvoudig een meerdaags arrangement via onze website of bel 0592 303777 of mail naar info@debontewever.nl om te boeken!

Vergaderarrangementen

 

Arrangementen