0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 27-11-2021

x

Meer informatie?

Bel 0592-303 777 of mail naar

Uitjes, feesten en meer!

Elke avond is het feest bij De Bonte Wever. Bij onze unieke en sfeervolle locatie voelt iedereen zich direct thuis. Perfect voor een gezellige dag en avond met het gezin, de familie of met vrienden. Ook voor evenementen, bedrijfsfeesten en personeelsuitjes tot wel 2500 personen bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Onze feestfaciliteiten zijn toegankelijk voor zowel hotelgasten als zakelijke gasten. Ook voor een familiefeest of zelfs een trouwerij kunt u terecht bij De Bonte Wever. Bij De Bonte Wever is het altijd feest! Bekijk ook onze events.

De gezelligste kroegstraat van Assen
In ons hotel vindt u misschien wel de gezelligste caféstraat van heel Assen. Zo is er een heus Motorcafé, een Oostenrijkse Bierstube, een Scheepsbar en een Grand Café. Geniet van een (alcoholvrij) biertje en een hapje, of imponeer uw vrienden met uw biljartkunsten. De sfeervolle cafés zijn ideaal voor een bedrijfsborrel, netwerkbijeenkomst of voor groepen. De cafés zijn semi besloten te reserveren, voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Gemakkelijk bereikbaar
De ligging van De Bonte Wever is ideaal. Nabij het stadscentrum van Assen en goed bereikbaar via de A28. Bovendien is er volop gratis parkeergelegenheid. De Bonte Wever is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Assen Stadsbroek ligt namelijk voor de deur. Tevens bevindt het treinstation van Assen zich op loopafstand van ons hotel.

Blijven slapen?
Rijdt u na een gezellige avond liever niet meer naar huis. Dan kan u onder hetzelfde dak blijven slapen, in ons comfortabele viersterrenhotel. Lees alle informatie omtrent een fijn verblijf bij De Bonte Wever. Vertel ons uw wensen, wij maken ze graag voor u waar!

Arrangementen