0592-356 000

Feestlocatie Assen

Heeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een feestlocatie in Assen? Dan bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres! Wij bieden diverse mogelijkheden voor uw feest. Qua zaalindeling en verzorging zijn er tal van opties waarbij wij u graag helpen. Wilt u een klein of juist een groot feest organiseren in Assen? Wij denken graag met u mee!

Feestlocatie Assen De Bonte Wever

Wij zijn uw ideale evenementenpartner. Met jarenlange ervaring in de evenementen- en feestorganisatie zorgen wij ervoor dat uw feest een succes wordt!

Binnen ons complex in Assen bieden wij oneindige mogelijkheden. Zo maken wij ieder feest tot een geweldige beleving voor u en uw gasten. Bij ons kunt u terecht met honderd tot een paar duizend gasten. Hierdoor kunnen wij nagenoeg ieder gezelschap helpen met het organiseren van het perfecte feest.

Samen denken we graag na over uw feest. Wilt u het bijvoorbeeld een speciaal tintje geven? Denk dan eens aan een themafeest! Zo zijn u en uw gasten gegarandeerd van een avond vol gezelligheid en sfeer. Wij verzorgen daarnaast ook uitgebreide buffetten en de drankjes. Wij verzorgen de feestavond en u hoeft op de avond zelf nergens meer aan te denken.

Bespreek uw perfecte feest

Feestzalen bij De Bonte Wever

Bij ons heeft u keuze uit diverse zalen. Onze grootste zaal, de Plaza, biedt plaats aan 2500 personen en is daardoor zeer geschikt voor grote feesten zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Daarnaast hebben wij ook nog diverse andere zalen, welke kleiner zijn maar ook uitstekend dienen als feestzaal voor uw evenement.

Feestzaal Assen huren

U huurt de ideale feestzaal in Assen eenvoudig bij De Bonte Wever. Hier kunt u uw hele gezelschap eenvoudig kwijt en zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft!

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zorgen wij ervoor dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is. Wij denken graag samen met u over de perfecte feestavond. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op locatie. Wij geven u graag een rondleiding in ons complex en vertellen u meer over de mogelijkheden. Bel direct 0592 303777 of mail naar info@debontewever.nl.

Bij ons is alles mogelijk. De Bonte Wever is dan ook dé feestlocatie in Assen.

Arrangementen