0592-356 000

Bel 0592-303 784 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Slim Fit

Op dit moment is ons fitnesscentrum nog gesloten. Houd u vooral onze website en social media in de gaten omtrent berichtgeving.


StayFit
Leef goed, eet goed en voel u fitter!

Met dit afslankprogramma kunt u onder begeleiding van professionele instructeurs op een verantwoorde manier afvallen. Beweging heeft een positief effect op de gezondheid, zowel op lange als korte termijn. Bij Slim Fit wordt samen een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Hierin werkt u, in groepsverband of individueel, aan een gezonde opbouw van uw conditie. De trainingen vinden plaats in de fitness maar ook in het zwembad. Het trainingsprogramma bevat minimaal drie trainingsmomenten per week. Daarnaast vinden er om de week metingen plaats zoals van het gewicht, lichaamsvetpercentage, spiermassa en vochtpercentage. Deze gegevens worden nauwkeurig voor u bijgehouden zodat resultaat inzichtelijk is.

Wat kunt u ermee bereiken?

Door uw deelname aan Slim Fit wordt uw silhouet verbeterd en kan er weer een gezonde energiebalans ontstaan. Het is een persoonlijk trainingsprogramma in combinatie met het geven van voedingsadviezen. Daarmee kunt u een start maken op weg naar een nieuwe gezonde lifestyle.

Het Slim Fit afslank programma bestaat uit:

Tarieven

Deelname aan Slim Fit is gratis i.c.m. een Be Fit Abonnement. Voor meer informatie of opgave kunt u terecht bij de fitnessbalie of bel 0592-303784.