0592-356 000

Hotel met subtropisch zwembad Nederland

Hotel met subtropisch zwembad Nederland

Heerlijk zwemmen in een subtropisch zwembad bij een hotel in Nederland? Dat kan bij het zwemparadijs van De Bonte Wever. Ons zwembad is voorzien van vele faciliteiten die jouw verblijf tot een plezier maken.

Subtropisch zwembad

Subtropisch zwembad met waterpret voor het gehele gezin. Het subtropische zwembad van hotel de Bonte Wever beschikt over vele faciliteiten. Naast lekker zwemmen, beschikken wij ook over een golfslagbad, een wildwaterkreek en twee glijbanen. Maar buiten dit valt er nog veel meer te beleven. Zo is er voor de kleinste gasten een speciaal peuterbad. En voor de sportieve zwemmers onder ons een 25-meter bad, zowel binnen als buiten!

Ben je benieuwd wat er nog meer te beleven is? Dan kun je bij onze zwembadfaciliteiten zien wat er te beleven valt.

Sauna bij hotel De Bonte Wever

Is relaxen meer voor je weggelegd? Dan hebben wij naast ons subtropisch zwembad een  sauna- en rustruimte (gekleed). Deze staat volledig in het teken van ontspannen en even helemaal tot jezelf komen. Wist je dat je in een sauna niet alleen lichamelijk ontspant? De inwerkende warmte en de rust werken ook heel ontspannend voor de geest.

Overnachten bij subtropisch zwembad hotel De Bonte Wever Nederland

Bij hotel De Bonte Wever kan naast het zwemmen in het subtropische zwembad ook gebruik worden gemaakt van de hotelfaciliteiten. Bij ons kun je heerlijk ontspannen en genieten. Met de all-in formule van De Bonte Wever betaal je één vaste prijs voor een compleet arrangement. Tevens beschikken wij over een groot aantal verschillende kamertypes. Zo is er voor elk bezoek een passende accommodatie.

Arrangementen