0592-356 000

Heerlijk genieten dicht bij huis in de mooiste en ruimste provincie van Nederland; Drenthe!

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Dit najaar er even heerlijk tussenuit!


Heerlijk genieten dicht bij huis!

Je hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn en we kunnen je zeggen dat het momenteel echt prachtig is in herfstig Drenthe. Je kunt hier zelf van komen genieten, want we zijn momenteel open en hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen. In ons hotelrestaurant Flinck kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner, al onze faciliteiten zijn geopend voor gasten in het hotel.

In het naastgelegen eeuwenoude Asserbos zie je tijdens een wandeling de prachtige verkleurende bomen en de tientallen soorten paddenstoelen. Maar Drenthe biedt ook in deze tijd veel meer! Prachtige natuur waar je volop van kunt genieten, nationale parken om te ontdekken, rust en ruimte. En met een beetje geluk krijg je daar mooi najaarsweer bij en kun je op de fiets deze mooie natuur beleven! Dus kom samen met je partner of gezin en boek nu je all-inclusive of logies & ontbijt hotelarrangement!

Boeken zonder zorgen
Wij begrijpen dat u met een gerust gevoel wilt boeken. Daarom hebben wij onze boekingsvoorwaarden tijdelijk extra flexibel gemaakt. Boekt en arriveert u tussen 29 oktober 2020 en 11 februari 2021 (niet geldig voor aankomstdata in de kerstvakantie)* dan kunt u kosteloos annuleren tot één dag voor aankomst tot 15.00 uur (m.u.v. reserveringskosten).

 

 

 

*  Arriveert u in de kerstvakantie (18 december 2020 t/m 3 januari 2021) en/of vanaf 12 februari 2021, dan gelden de voorwaarden volgens UVH.

Je bent van harte welkom!