0592-356 000

Genieten dicht bij huis in de mooiste en ruimste provincie van Nederland; Drenthe!

Reserveren

Voor reserveringen kun je bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Er even heerlijk tussenuit!


Heerlijk genieten dicht bij huis!

Je hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal tussenuit te zijn en we kunnen je zeggen dat het momenteel echt prachtig is in Drenthe. Je kunt hier zelf van komen genieten, want we zijn momenteel open en hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen. In ons hotelrestaurant Flinck kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner, al onze faciliteiten zijn geopend voor gasten in het hotel.

In het naastgelegen eeuwenoude Asserbos kun je heerlijk wandelen. Maar Drenthe biedt ook in deze tijd veel meer! Prachtige natuur waar je volop van kunt genieten, nationale parken om te ontdekken, rust en ruimte. En met een beetje geluk krijg je daar mooi winters weer bij en kun je te voet of misschien wel met de fiets deze mooie natuur beleven! Dus kom samen met je partner of gezin en boek nu je all-inclusive of logies & ontbijt hotelarrangement!

Boeken zonder zorgen

Wij begrijpen dat je met een gerust gevoel wilt boeken. Daarom hebben wij onze boekingsvoorwaarden tijdelijk extra flexibel gemaakt. Boek je tussen 21 januari en 30 april 2021 en arriveer je tussen 10 februari en 30 april 2021? Dan kun je kosteloos annuleren tot één dag voor aankomst tot 15.00 uur (m.u.v. reserveringskosten)*.

 

 

 

*  Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Arriveer je vanaf 1 mei 2021, dan gelden de reguliere voorwaarden volgens UVH.