0592-356 000

Vergaderen en overnachten

Bent u op zoek naar een plek in Drenthe om te vergaderen en overnachten? Kom dan met uw zakelijke gasten naar De Bonte Wever in Assen. Wij beschikken over diverse vergaderruimtes, variërend in grootte van 10 tot 400 personen. Zo kunt u met het hele gezelschap eenvoudig bij ons vergaderen. Boek daarnaast een meerdaags vergaderarrangement zodat uw gasten ook bij ons kunnen overnachten!

Bijzondere vergaderlocaties met overnachting

De Bonte Wever is een unieke locatie, grenzend aan het historische Asserbos dichtbij de A28. Wij zijn hét hotel, congres- sport- en evenementencentrum van het Noorden. U kunt bij ons voor diverse activiteiten terecht. In combinatie met onze bijzondere 4-sterren hotelaccommodatie zijn wij de ideale plek om met uw zakelijke gezelschap te vergaderen en overnachten.

Wij bieden op het gebied van vergaderen en overnachten diverse uiteenlopende mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat uw zakelijke gasten niets te kort komen en ze van alle gemakken zijn voorzien. Voor een bijzondere vergaderlocatie met overnachting bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Vergaderlocatie met overnachting boeken

Neem direct contact met ons op en boek uw vergaderlocatie met overnachting bij De Bonte Wever. Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke gasten bij ons een onvergetelijk verblijf beleven.

Wilt u direct boeken of heeft u vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Bel 0592 303777 of mail naar banqueting@debontewever.nl.

Bekijk de arrangementen