0592-356 000

Zaalverhuur Assen

De Bonte Wever is uw partner op het gebied van zaalverhuur in Assen. In ons complex vindt u diverse zalen welke u kunt huren voor verschillende doeleinden, zakelijk én privé. Zo vindt u bij ons voor iedere gelegenheid een zaal.

Wij denken graag met u mee en helpen u bij het organiseren van uw evenement. Of het nou om een groot of klein evenement gaat, bij De Bonte Wever bieden wij plek tot wel duizenden gasten! Samen met u zorgen we ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Op deze pagina leest u meer.

Zaalverhuur Assen bij De Bonte Wever

Voor het afhuren van een zaal in Assen bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten zalen.

Onze grootste zaal, ook wel de Plaza genoemd, biedt plaats aan maar liefst 2500 personen. Hierdoor is deze zaal zeer geschikt voor grote feesten of het organiseren van bedrijfsactiviteiten. Wij hebben daarnaast ook diverse andere zalen welke uitstekend te gebruiken zijn voor uiteenlopende evenementen.

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zorgen wij ervoor dat uw evenement tot in de puntjes verzorgd is. Wij helpen u bij het organiseren van al uw zakelijke events zoals vergaderingen, trainingen, workshops, bedrijfspresentaties, seminars, congressen, maar ook personeelsfeesten!

Zaal afhuren Assen

Een zaal afhuren in Assen doet u eenvoudig bij De Bonte Wever. Hier kunt u uw hele gezelschap eenvoudig kwijt en zorgen wij ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt!

Wilt u graag langskomen op locatie voor een rondleiding door onze zalen? Of wilt u graag eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 0592 303777 of mail naar info@debontewever.nl. Wij denken graag met u mee!

Boek direct