0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Luxe Overnachting Nederland

Bent u op zoek naar een luxe overnachting in Nederland? De Bonte Wever voorziet u in alle luxe die u wenst. Centraal gelegen vlakbij de historische binnenstad en de A28 biedt De Bonte Wever alles wat u nodig heeft om in alle luxe te overnachten. Onze vele faciliteiten helpen u om lekker te relaxen en bij te komen van een zware dag. Daarnaast staat ons personeel altijd voor u klaar om het uw verblijf nog plezieriger te maken.

Type kamers

Tijdens uw luxe overnachting kunt u verblijven in onze deluxe-kamer. Deze extra ruime kamer is van alle gemakken voorzien, zoals een boxspring met dubbele kussens, koffie- en theefaciliteiten, luchtkoeling, een zitje, bureau, draadloos internet, flatscreen, voldoende kastruimte, koelkast, kluis, telefoon en radio. Daarnaast zijn ze voorzien van een ruime badkamer met inloopdouche, bad, föhn en een toilet.

Mocht u de voorkeur hebben voor een andere kamer dan is dit uiteraard ook geen probleem. Wij beschikken over 8 verschillende kamertypes, welke allemaal uitgerust zijn van alle benodigde voorzieningen.

Bekijk de kamers

Arrangementen

Bij ons kunt u genieten van een all-inclusive arrangement. Met dit arrangement geniet u onbeperkt van onze faciliteiten, waaronder eten en drinken in ons restaurant en onze bar. Daarnaast heeft u toegang tot ons subtropisch zwem- en saunaparadijs (met onder andere meerdere zwembaden en sauna’s), de bowlingbaan, en fitnessruimte. Kortom, alles wat u verwacht van een luxe overnachting in Nederland.

Uiteraard hebben wij ook diverse andere arrangementen. Bekijk alle mogelijkheden op onze arrangementenpagina.

Bekijk de arrangementen

Beschikbaarheid

Via de A28 bereikt u ons hotel eenvoudig met eigen vervoer. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, dus u hoeft zich zeker geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto. Wilt u met het openbaar vervoer komen? Die mogelijkheid is er zeker! Het station bevindt zich op ongeveer 20 minuten loopafstand van het hotel. Het is ook mogelijk om met de bus ons hotel te bereiken. Hiervoor reist u naar bushalte ‘Rotonde Hoofdlaan’ en loopt u nog enkele minuten naar het hotel.

Reserveer nu bij De Bonte Wever

Boek nu uw luxe overnachting in Nederland bij De Bonte Wever. Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u nog aanvullende vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Hopelijk kunnen wij u snel verwelkomen bij De Bonte Wever!

Boek direct

Arrangementen