0592-356 000
30 november 2024

80’s & 90’s Wonderland met Brothers of Blues

Terug naar events

Stap in de tijdmachine en reis terug naar de jaren ’80 en ’90 met ons nieuwste evenement: 90’s & 80’s Wonderland, The Ultimate Throwback! Op 30 november transformeren we De Bonte Wever in een bruisend dansparadijs waar je los kan gaan op de beats uit de beste muziekdecennia.

Dans op de onvergetelijke hits, geserveerd door een sterrenline-up die garant staat voor een avond vol plezier en onvervalste nostalgie. Met trots presenteren we Gerard Ekdom, Frank van ’t Hof & Wouter van der Goes en uiteraard huis-DJ Hans Stroeve achter de draaitafels, klaar om de beste tracks uit de jaren ’80 en ’90 te draaien.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een speciale traktatie: een live act van de Brothers of Blues met een 12-koppige liveband, die met hun ongeëvenaarde energie die gegarandeerd het dak eraf gaan spelen. De Brothers of Blues ken je uiteraard van SBS programma “The Tribute – Battle of the Bands”.

Beleef dus een avond waarop de hits van toen herleven en je kan genieten van een fantastische sfeer. Mis het niet en duik met ons mee in een wonderland van nostalgie! Koop nu je tickets voor 90’s & 80’s Wonderland en beleef de ultieme throwback. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet nog één nacht terug naar de beste muziekdecennia ooit?

Vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

 


Minimum Leeftijd: 18+
Lees HIER de algemene voorwaarden.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Bistro Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 30 november 2024
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 24,00
Avondkassa:€ 29,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt) :€ 98,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
Bestel Tickets