0592-356 000

Feestlocatie Drenthe

In Drenthe zijn diverse locaties om uw feest te vieren. Bent u echter op zoek naar dé perfecte feestlocatie in Drenthe en een partner die met u meedenkt en samen met u voor een onvergetelijke avond zorgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn uw ideale feestpartner. Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zorgen wij ervoor dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is. Wij denken graag met u mee.

Feestlocatie Drenthe De Bonte Wever

Samen zorgen we ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. Of u nu op zoek bent naar een feestlocatie in Drenthe voor uw verjaardag, jubileum, personeelsfeest of een andere gebeurtenis, bij De Bonte Wever kan het allemaal!

Wij zorgen voor een topavond en ontzien u in alles. Zo hoeft u bij ons nergens meer aan te denken. Wij regelen alles tot in de puntjes. Van de muziek en aankleding tot het eten en drinken. Zo geniet u ook op de avond zelf van het feest zonder zorgen.

Op onze locatie in Assen bieden wij diverse mogelijkheden. U kunt bij ons terecht met een klein gezelschap maar ook met gezelschappen van een paar duizend gasten. Wij denken graag met u mee en verzorgen uw feest geheel op maat.

Parkeren bij De Bonte Wever

Parkeren bij De Bonte Wever is voor onze zakelijke gasten geheel gratis. Als u bij ons een feest organiseert dan weet u dus zeker dat u en uw gasten gewoon kunnen parkeren op ons terrein.

De Bonte Wever ligt op steenworp afstand van de A28. Wij zijn hierdoor vanuit alle richtingen goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Feestzaal Drenthe huren

Uw feestzaal in Drenthe huurt u eenvoudig bij De Bonte Wever. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke avond beleven!

Qua verzorging en zaalindeling zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wij denken graag met u mee, of u nu een groot of klein feest wilt organiseren. Bent u benieuwd geworden naar onze zalen of de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via 0592 303777 of mail naar info@debontewever.nl. Wij helpen u graag om uw avond tot een succes te maken!

Arrangementen