0592-356 000

Hoe duur is een personal trainer?

Veel mensen vragen zich af: wat kost een personal trainer? Want een personal trainer biedt vaak dé oplossing om resultaat te boeken met sporten. Wel zit hier natuurlijk een prijskaartje aan verbonden, u krijgt namelijk één-op-één begeleiding van een professional bij de fitnessclub van het jaar uit de gemeente Assen. De personal trainer helpt en begeleid u niet alleen tijdens de training, maar werkt samen met u aan een gezonde en sportieve levensstijl. Dat zorgt er niet alleen voor dat u op een efficiënte manier traint, maar een personal trainer zorgt tevens voor een bak extra motivatie. Kortom, het maakt het trainen niet alleen efficiënter, maar ook nog eens een stuk leuker. Want zeg nou zelf, sporten met zijn tweeën is toch een stuk leuker dan alleen. Maar, wat kost dat nu allemaal?

De kosten voor een personal trainer op een rijtje

Allemaal leuk en aardig zo’n personal trainer, maar wat kost dat nu eigenlijk? Dat is afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Hoe vaak wilt u begeleid gaan sporten met een personal trainer? In onderstaand overzicht vindt u onze prijzen. Houdt er wel rekening mee dat deze prijzen exclusief de abonnementskosten zijn.

De upgrade is per maand af te nemen en op te zeggen. Alle bedragen worden per maand geïncasseerd. De strippenkaarten zijn persoonsgebonden en kunnen bij onze receptie worden aangeschaft. Deze dienen vooraf en volledig betaald te zijn, daarna zijn deze voor maximaal één jaar geldig.

Wat houdt een kennismakingspakket in?

Mocht u er nog niet over uit zijn of begeleid trainen iets voor u is, dan is het een verstandige keuze om gebruik te maken van ons kennismakingspakket. Met dit eenmalige pakket krijgt u informatie over het behalen van uw doelen. Allereerst vindt een intake-sessie plaats met een personal trainer, hierin worden uw doelen besproken. Daarna is het tijd om uw doelen waar te maken, tijdens drie een-op-een trainingssessies van 30 minuten. Tevens ontvangt u een persoonlijk op maat gemaakt trainingsplan, zodat u met een gerust hart kunt trainen.

Fitnessen bij de Fitnessclub van het Jaar uit de gemeente Assen

Sinds november 2019 mogen wij ons fitnessclub van het jaar noemen. Hier zijn wij natuurlijk apentrots op! Deze award hebben we niet voor niets binnengesleept. Bij ons kunt u terecht voor het meest complete sportabonnement van assen Wij bieden een compleet aanbod van diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten met een ongedwongen sfeer. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een zwem- en saunaparadijs. Bent u benieuwd hoe het is om bij ons te sporten?

Sportpas aanvragen

Arrangementen

Beoordelingen door gasten