0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotels voor fietsarrangementen Nederland

Op zoek naar hotels voor een fietsarrangement in Nederland? Breng dan een bezoek aan hotel De Bonte Wever, gevestigd in Assen. De stad Assen ligt in de natuurrijke omgeving van Drenthe.

Hotel De Bonte Wever in Assen is het perfecte hotel om een ontspannen weekendje fietsen te combineren met een verblijf in een luxe viersterrenhotel. De Bonte Wever is daarnaast ook een van de weinige hotels met E-bike verhuur in Drenthe. Hotel De Bonte Wever is een uitstekend centraal gelegen punt om vele bezienswaardigheden te bezoeken. Met onze E-bikes fietst u met gemak naar alle leuke bestemmingen in en rondom Assen.

Bekijk onze mooie fietsroutes

Overnachten in ons comfortabele viersterrenhotel

Naast ons verhuurcentrum van E-bikes, biedt De Bonte Wever tal aan andere luxe voorzieningen. Zo vindt u in ons hotel een compleet uitgaanscentrum, diverse restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, een bowlingbaan, een luxe fitnesscentrum, diverse vergaderzalen, een animatieteam en nog veel meer.

Even lekker ontspannen en genieten van comfort? Trek uzelf dan terug en geniet in alle rust op de hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.

Benieuwd naar onze luxe kamers?

Bekijk onze kamers en reserveer online

All-in formule

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. U betaalt één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en het avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Maar uiteraard kunt u ook op basis van logies en ontbijt bij ons terecht. Daarnaast beschikt ons hotel natuurlijk over diverse fietsarrangementen.

Benieuwd naar de formule?

Bekijk onze all-in formule!

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever ligt aan de rand van het Asserbos en centraal gelegen nabij de A28. Hierdoor zijn wij makkelijk te bereiken voor onze bezoekers die van plan zijn om met eigen vervoer te komen.

Het treinstation ligt op circa 20 minuten loopafstand van De Bonte Wever. Tevens kunt u vanaf het station de bus nemen. Een bushalte bevindt zich op loopafstand van het hotel, halte ‘Rotonde Hoofdlaan’. Voor actuele reisinformatie raden wij aan om www.9292ov.nl te raadplegen.

Heeft u een vraag over de bereikbaarheid van De Bonte Wever?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Arrangementen