0592-356 000

Vergaderarrangement 8 uur

De Bonte Wever in Assen staat erom bekend dat je er terecht kunt voor een geslaagd dagje weg of avondje uit vanwege het hotel, sport- en evenementencentrum. Er zijn echter ook een hoop mogelijkheden voor ondernemers. Nadat we een congrescentrum, Grand Café en extra vergaderruimtes hebben toegevoegd aan ons aanbod, kunnen we optimaal inspelen op de wensen en behoeften van ondernemers. We hebben dan ook verschillende arrangementen voor onze zakelijke klanten, zoals het vergaderarrangement voor 8 uur. Dankzij onze uitgebreide zaal accommodatie kunnen we ondernemers van alle benodigdheden voorzien om gedurende 8 uur een geslaagde vergadering te houden. Het 8-uurs vergaderarrangement is bestemd voor minimaal 6 personen.

Meer dan alleen vergaderen

Onze vergaderzalen zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen, ook trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties en workshops die van langere duur zijn, kunnen bij De Bonte Wever worden gehouden. We hebben namelijk verschillende vergaderzalen die onderling van elkaar verschillen op het gebied van grootte. Daarom bieden we ruimte aan personenaantallen die variëren van 10 tot 2500 personen. We begrijpen dat het bij vergaderingen, trainingen en congressen nog wel eens nodig kan zijn om kopieën te maken, documenten te printen en mails te versturen. Daarom is er tijdens de bijeenkomst één vast aanspreekpunt dat je van al deze zaken kan voorzien. Verder zijn koffie, thee, frisdranken en karaffen water in begrepen, net als pepermuntjes, koffiekoekjes en schrijfgerei. Bovendien zijn alle vergaderruimtes voorzien van een whiteboard en een flip-over. Er zijn echter combinaties mogelijk met een lunch- of diner.

Contact

De Bonte Wever is goed te bereiken met de auto, omdat het vlakbij de A28 ligt. Om contact met ons op te nemen kun je het beste gebruik maken van de mail of ons opbellen. Het is tevens mogelijk om een vraag te stellen via onze website, mochten er onduidelijkheden zijn. Arrangementen zoals een 8-uurs vergaderarrangement kunnen meteen via onze website worden aangevraagd.

ARRANGEMENT AANVRAGEN