0592-356 000

Vergaderruimte met Overnachting

Heeft u binnenkort een vergadering welke u moet organiseren? Bent u met een grote of juist een kleine groep? Dan heeft De Bonte Wever te allen tijde een geschikte vergaderruimte met faciliteiten ter beschikking. Het is daarbij ook mogelijk om uw verblijf te combineren met een overnachting. Door de speciaal afgestemde arrangementen zijn u en uw gezelschap te allen tijde voorzien van alle gemakken.

Vanaf het moment dat u een reservering plaatst bij ons hotel, voorzien wij u van een vast aanspreekpunt gedurende uw verblijf. Dit doen wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om ervoor te zorgen dat wij u alles naar wens kunnen maken. Ook voor de samenstelling van uw kantoorruimte (faciliteiten) kunt u bij deze contactpersoon terecht.

De Bonte Wever kan met trots mededelen dat wij met 4 congreshamers zijn beoordeeld. Deze beoordeling is verkregen door het Keurmerk Vergaderhamers. Deze beoordeling komt tot stand door een uitvoerige inspectie van het keurmerk.

Vergaderhotel De Bonte Wever

Gedurende de afgelopen 18 jaar is De Bonte Wever actief in de evenementenorganisatie. In deze 18 jaren hebben wij een dusdanige expertise opgebouwd om uw vergadering tot in de puntjes vlekkeloos te laten verlopen. Door het ruime variërend aanbod aan vergaderzalen, in grootte tussen de 10 en 400 personen, kunnen wij u te allen tijde de meest geschikte vergaderruimte aanbieden. Naast onze vergaderzalen kunnen wij u nog diverse andere ruimtes ter beschikking stellen, zodat u met tot wel 2500 personen bij ons terecht kunt. In het faciliteitenoverzicht kunt u zien welke ruimtes beschikbaar zijn voor uw zakelijke mogelijkheden.

Overnachten bij De Bonte Wever

Zoals eerder vermeld is het bij ons mogelijk om te overnachten in combinatie met uw zakelijke vergadering. Op deze manier kunnen uw relaties te allen tijde met een gerust hart een hotelkamer bij ons boeken. Wij denken hier graag met u over mee en bieden scherpe corporate tarieven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u simpelweg nog verdere informatie? Dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0592 303777 of stuur een mail naar booking@debontewever.nl

Bekijk de arrangementen