0592-356 000

Bijzondere evenementenlocaties

Wil je een inspirerende presentatie houden voor zakenpartners of een onvergetelijk feest organiseren voor familie en vrienden? Het is allemaal mogelijk op een van de bijzondere evenementenlocaties bij De Bonte Wever. We beschikken over flexibel ingerichte zalen, met capaciteit tot 2500 personen, dus alles is mogelijk. Door onze jarenlange ervaring als eventorganisatie zijn wij uw ideale gastheer en sparringpartner voor een onvergetelijk evenement.

Mogelijkheden

Voor evenementen zijn oneindig veel mogelijkheden. Beurzen, congressen, feestavonden en presentaties worden optimaal ingericht in een van onze bijzondere evenementenlocaties. Een voorbeeld is de congreszaal ‘Purple’, dat met zijn verrijdbare en inschuifbare theatertribune op talloze mogelijkheden kan worden ingericht. Hierdoor is de capaciteit van deze zaal afhankelijk van de opzet. Deze kan namelijk variëren van 550 tot 1500 personen.

Onze welvoorziene vergaderruimtes zijn ideaal voor workshops, trainingen, seminars en presentaties. Hier bestaat de mogelijkheid om te combineren met een van de vele arrangementen en sub zalen. De zalen verschillen in grootte en zijn geschikt voor 10 tot 400 personen.

Combinatie met feestarrangementen

De evenementlocaties kunnen worden gekoppeld aan een van onze feestthema’s. Denk hierbij aan een ‘Maffia Party’, aangekleed met luxe casino speeltafels, chique geklede croupiers, sfeervolle aankleding en decoratie. Een andere mogelijkheid is de ‘Ik Hou van Holland Quiz’, die door het beantwoorden van Hollandse vragen, spelling en muziekfragmenten interactiever van karakter is. Er is bestaat echter ook de optie om een feest op maat te organiseren. We denken graag mee om de ideeën en wensen van klanten te verwezenlijken.  Hierdoor kunt u een uniek sfeertje creëren dat geheel aansluit op de persoonlijke voorkeur.

Contact

Er zijn dus talloze opties en mogelijkheden met de bijzondere evenementenlocaties bij De Bonte Wever. Maatwerk staat bij ons centraal, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een evenement dat aan jouw wensen voldoet. Je kunt zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen.

Arrangementen

Beoordelingen door gasten