0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Bedrijfsuitje met overnachting

Als u op zoek bent naar een locatie voor een tof bedrijfsuitje met overnachting, dan bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres! Na een lange dag inspannende activiteiten is naar huis rijden niet altijd het slimste plan. Gelukkig bieden wij hier bij De Bonte Wever er de oplossing voor. In ons viersterren hotel kunt u met uw gehele personeelsbestand comfortabel overnachten in een van onze kamers. Deze eigentijds ingerichte kamers zijn uiteraard van alle benodigde gemakken voorzien.

Bespreek uw perfecte bedrijfsuitje

Toffe groepsactiviteiten

Wij van De Bonte Wever zijn van alle markten thuis. Hierdoor bieden wij ongekende mogelijkheden voor alle soorten groepsactiviteiten. Met een van onze groepsactiviteiten is uw bedrijfsuitje gegarandeerd een succes. Met ons gevarieerd aanbod is er altijd voor ieder wat wils. Onderstaande activiteiten zijn zeer geschikt voor grote groepen:

Benieuwd naar al onze groepsactiviteiten? Bekijk hier het gehele aanbod!

Luxe overnachting

Na een vermoeiende en geslaagde dag wilt u goed uit kunnen rusten voor de volgende dag. De Bonte Wever beschikt o.a. over 2- en 3-persoons-, XL-, connected en Deluxe kamers. Al onze kamers zijn voorzien van een eigen sanitair en uitstekende boxspringbedden. Aan het einde van uw gezellige avond bent u in een mum van tijd al op een van de kamers.

Reserveer uw bedrijfsuitje met overnachting direct

Voor het reserveren van een van onze groepsactiviteiten of overnachting kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via 0592 303777 of stuur een mail naar reserveringen@debontewever.nl. Maak van uw bedrijfsuitje met overnachting een gedenkwaardige trip voor uw personeel om nooit meer te vergeten!

Arrangementen

Beoordelingen door gasten