0592-356 000
1 december 2024

Uitverkocht | Bee Gees Forever

Terug naar events

—UITVERKOCHT—


Bee Gees Forever is in 2024 in het SBS6 programma The Tribute, Battle Of The Bands uitgeroepen tot beste tribute band van Nederland. De band staat in april 2024 nog in de Ziggo Dome en op 1 december dus bij ons in De Bonte Wever!

Bee Gees Forever’ is ontstaan uit de koker van Timothy Drake: voormalig frontman en bedenker van broederband ‘Queen Forever’. Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden tussen de leden, was de band in 2023 compleet en konden ze aan de slag. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes! Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ (2024) bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren!

De agenda stroomt razendsnel vol! Nog dit jaar staan de mannen van Bee Gees Forever op alle grote podia van het land en wordt er een grote theatertour uitgerold! Onze Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry! Naast zijn uitmuntende vocalen ontpopt Mike zich ook als één van de grootste Bee Gees fans/kenners van het land! Samen met de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn -zijn “Gibb-broers” – vormt hij de kern van Bee Gees Forever. De band mag zeker niet onbenoemd blijven in dit verhaal: Yme (drums), Rik (gitaar) en Kevin (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede en rollen zo direct het professionele muzikantenleven in. Als dat maar goed gaat! Naast een perfecte beheersing van hun instrument, tonen zij zich ook uitstekende zangers, wat de prachtige harmonieën alleen maar versterkt. Timothy Drake zegt hierover: “Dat de puzzel zo mooi in elkaar zou vallen, had ik ook niet kunnen bedenken.”
Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in. Dát werd hoog tijd!

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 


Voorprogramma: blijft nog even een verrassing!


Lees HIER de algemene voorwaarden.


Zaalopstelling:

Staanplaatsen en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)


Voor of na het concert lekker eten?

Extra genieten van deze dag? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je dagje uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777 of via de website.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een brunch vóór het concert of een uitgebreid diner ná het concert. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Bistro Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zondag 1 december 2024
Aanvang:15.15 uur
Zaal open:13.30 uur (14.00 start voorprogramma)
Ticket prijzen
Normaal:€ 34,00
Dagkassa:€ 40,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 83,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
Bestel Tickets