0592-356 000
27 september 2024

Nacht van de Nederpop

Terug naar events

2024 is hét jaar van de Nederpop! De bekendste en leukste Nederpop-zangers en muzikanten gaan op 27 september samen los tijdens de NACHT VAN DE NEDERPOP in De Bonte Wever!

De Nederpop All Stars nemen de grote namen achter de Nederpop mee voor een knallend feest in de coolste clubs. De boegbeelden van Het Goede Doel, Toontje Lager, V.O.F. de Kunst en Lois Lane zorgen voor een denderende waterval aan hits, ondersteund door de zinderende begeleiding van de Nederpop All Stars! Stil blijven staan is geen optie; meezingen is onvermijdelijk.

Lois Lane, Henk Westbroek, Erik Mesie, Nol Havens en Hans de Booij samen op één podium, dat staat garant voor een fenomenale Nederpop-avond die je niet wilt missen! Geniet van een onvergetelijke avond met hits als “België”, “Tonight”, “Stiekem Gedanst”, “Suzanne” en “Annabel”!

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 


Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met staanplaatsen en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)


Combiticket Nacht van de Nederpop & Van Dik Hout

Ben je klaar voor een onvergetelijk weekend vol Nederpop? Wij hebben iets bijzonders voor jou! We bieden een exclusief combiticket aan waarmee je toegang krijgt tot zowel “De Nacht van de Nederpop” op 27 september als het concert van Van Dik Hout op 28 september. Let op: we hebben een beperkt aantal combitickets beschikbaar, dus op=op!

Combiticket Voordelen:

COMBITICKET


Lees HIER de algemene voorwaarden.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Bistro Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

 

 


Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 27 september 2024
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 26,50
Avondkassa:€ 32,50
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 101,00
Tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten

*Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen.

Bestel Tickets