0592-356 000

Informatie bereikbaarheid 30 september

x
26 - 30 april 2023

Mega GeoCache Event

Terug naar events

Schatzoekers klaar? Zoeken maar! Van 26 t/m 30 april zal er een groot meerdaags Geocaching event plaatsvinden in Drenthe. Zo zullen er tijdens dit event nieuwe caches uitkomen in diverse soorten, maten en verschillende moeilijkheden. Zet je wandelschoenen maar klaar! Daarnaast zullen er op bepaalde locaties ook kleinere evenementen gehouden worden met leuke activiteiten voor jong & oud. Met als hoogtepunt: het Mega GeoCache Event in De Bonte Wever.

Mega GeoCache Event in De Bonte Wever
Ben je al bekend met Geocaching of lijkt het je wel wat? Dan mag je het Mega GeoCache Event op zaterdag 29 april bij ons echt niet missen! Tijdens dit event is er een vrijmarkt, staan er verschillende stands, kun je deelnemen aan workshops, vindt er een verloting plaats en maak je kennis met een GPS Maze (eerste in Nederland!). Dit is een interactieve tentoonstelling in de vorm van een Doolhof over het ontstaan van Geocaching.

Wat is Geocaching
Geocaching is een activiteit voor echte schatzoekers! Met behulp van GPS gebruik je coördinaten om de zogeheten caches(schatten) te vinden. Over de hele wereld zijn er verschillende schatten verstopt. Is de cache eenmaal gevonden, dan geeft deze z’n geheimen prijs en beloont de vinder met een variëteit aan beloningen.  Aan de vinder wordt gevraagd iets uit te cache te nemen en hiervoor in de plaats weer iets achter te laten.

Meer informatie over dit event volgt z.s.m. kijk voor meer informatie op deze website: www.drentsgeocacheevent.com

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:woensdag 26 - zondag 30 april 2023
Aanvang:09:30