0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Fietsen in Nederland met overnachting

Genieten van de mooie Drentse natuur, of de nationaal bekende hunebedden bezoeken? Dit zijn maar enkele van de mooie bezienswaardigheden die bereikbaar zijn met de fiets in en rondom Assen in Nederland. Hotel De Bonte Wever is een uitstekend centraal gelegen punt om vele bezienswaardigheden te bezoeken. Fietsen en overnachten in Drenthe is mogelijk bij hotel De Bonte Wever.

Overnachten hotel De Bonte Wever

Naast dat vele fietsen is het ook lekker om even te ontspannen en te rusten. Met het brede aanbod aan kamertypes is er ook voor u een geschikte kamer. Iedere kamer is voorzien van onder andere luchtkoeling, een bureau, Wi-Fi, een flat screen, voldoende kastruimte, een telefoon, een radio en een kluis. De kluis is handig om bijvoorbeeld uw kostbaarheden in op te bergen wanneer u er met de fiets op uit gaat. Daarnaast kan elke bezoeker van hotel De Bonte Wever gebruik maken van gratis oplaadpunten voor de elektrische fiets en van de bewaakte fietsenstalling.

Bekijk de verschillende kamertypes die De Bonte Wever te bieden heeft.

Kamertypes

Omgeving Assen

De stad Assen bestaat niet alleen uit stedelijk gebied. Het bevat ook historische en culturele gebieden met veel groen. Er zijn dan ook vele fietsroutes beschikbaar in en rondom Assen. Hotel De Bonte Wever heeft diverse fietsroutes met als startpunt het hotel. Het wordt gezien als een uitstekende uitvalbasis voor mooie fietstochten. Veel van deze fietsroutes zijn bewegwijzerde routes, maar u kunt ook uw ronde zelf uitstippelen met behulp van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Drenthe is niet voor niets een met 5 sterren gewaardeerde fietsprovincie!

Het is zoals eerder vernoemd natuurlijk mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen, maar bij ons zijn ze ook te huren tegen aantrekkelijke tarieven. Wij willen u wel aanraden om deze voor uw bezoek te reserveren zodat u zeker weet dat er een fiets voor u klaar staat.

Wilt u graag meer informatie over het huren van fietsen? Of wilt u graag alvast uw fietsroute plannen?

Fietsen bij De Bonte Wever

Arrangementen fietsen in Nederland met overnachting

Om het bezoek aan hotel De Bonte Wever nog aantrekkelijker te maken voor u, bieden wij onze gasten diverse arrangementen. Onze receptionistes geven u graag een aantal prachtige fietsroutes mee zodat u van al het moois kunt genieten dat Drenthe te bieden heeft!

Benieuwd naar andere opties? Bekijk dan nu het ruime aanbod aan arrangementen.

Arrangementen

Arrangementen

Beoordelingen door gasten