0592-356 000

Hotel met fietsenstalling

Ben je op zoek naar een hotel met een fietsenstalling? De Bonte Wever heeft het! Gelegen in de provincie Drenthe en vlakbij een van de oudste bossen in Nederland is De Bonte Wever bij uitstek de bestemming voor een lekkere fietsvakantie. Met 1700 kilometer aan fietspaden zijn de beschikbare routes eindeloos. Tevens zijn wij een landelijke speler op het gebied van hotellerie, horeca, recreatie, en evenementen.

Met de fiets eropuit

Niks is lekkerder dan een fietstocht door de prachtige Drentse natuur. Je kunt kiezen uit verschillende vooraf geschreven routes, welke eveneens aangegeven staan door middel van bewegwijzering. Uiteraard kun je ook zelf een mooie route uitstippelen welke precies naar jouw zin is. Voor de sportieve fietsers zijn er meerdere routes door de bossen en modder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Na een fietstocht kun je de fiets bij het hotel in onze fietsenstalling zetten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Arrangementen

Tijdens het verblijf bij De Bonte Wever kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Een populaire formule is onze all-in formule, waarbij je onbeperkt geniet van alle faciliteiten die De Bonte Wever te bieden heeft. Hieronder vallen het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowlingbaan, de fitnessruimte en de verschillende restaurants. Tevens kun je onbeperkt genieten van eten en drinken, aangezien dit ook inbegrepen is bij de all-in formule.

Mocht je een minder uitgebreid arrangement willen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op onze arrangementenpagina vind je een overzicht van alle beschikbare arrangementen.

Bekijk de Arrangementen

Beschikbaarheid

Door onze locatie vlak bij de A28 kun je eenvoudig met eigen vervoer naar ons komen. Wij beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen, inclusief meerdere invalideparkeerplaatsen en een fietsenstalling direct bij het hotel. Je hebt ook de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen. Het station bevindt zich op ongeveer 20 minuten loopafstand. Ook kun je de bus pakken naar bushalte ‘Rotonde Hoofdlaan’, welke nabij ons hotel gelegen is. Plan uw reis op 9292ov.nl voor actuele reisinformatie.

Reserveer nu bij De Bonte Wever

Reserveer nu jouw perfecte hotel met fietsenstalling bij De Bonte Wever. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers helpen je graag verder!

Prijzen & Beschikbaarheid

Arrangementen

Beoordelingen door gasten