0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Seniorenhotels in Nederland

Vlakbij de schitterende rustgevende Drentse natuur, bevindt zich seniorenhotel De Bonte Wever in Nederland. Hier kunt u even lekker ontspannen, en bovendien genieten van een all-in verblijf. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf niks te kort zal komen. Daarbij is seniorenhotel De Bonte Wever een uitstekend centraal gelegen punt om vele bezienswaardigheden te bezoeken.

Activiteiten bij seniorenhotel De Bonte Wever in Nederland

Bij De Bonte Wever zijn dagelijks meerdere activiteiten. Bent u een sportief type? Dan zijn er dagelijks aquasporten & doelgroep lessen in ons zwembad. Maar ook lekker baantjes trekken kan bij ons gedaan worden, in het 25-meter bad. Bij De Bonte Wever geloven we erin dat verveling niet bestaat. Zo zijn er onder andere ook nog de mogelijkheden om te bowlen, mini-golfen, gezelschapsspelletjes en nog veel meer andere faciliteiten.

Hotelkamers bij De Bonte Wever

Buiten de vele activiteiten waar u aan kunt deelnemen, is het natuurlijk ook heerlijk om even te ontspannen en genieten. Hiervoor bent u bij hotel De Bonte Wever aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan diverse kamertypes is er voor uw verblijf altijd een passende kamer. Onze kamers zijn voorzien van luchtkoeling, WiFi, een flatscreen, een bureau, een telefoon, een radio en zelfs een kluis. Wanneer u gebruik maakt van een van onze vele faciliteiten kunt u hierin uw kostbaarheden veilig opslaan. Bekijk de verschillende type kamers die De Bonte Wever te bieden heeft.

Kamertypes

Genieten van de natuur van Drenthe?

Bent u meer een buitenmens? Vind u uzelf helemaal terug wanneer u zich in de natuur bevindt? Dan is hotel De Bonte Wever de uitstekende centrale punt voor onder andere veel fiets- en wandelroutes. Wilt u graag fietsen? Dan bent u vrij om uw eigen fiets mee te nemen. Deze kan gestald worden in onze eigen fietsenstalling. Mocht u zelf geen fiets mee kunnen nemen, dan hebben wij een fietsverhuur waar we voor iedereen een geschikte fiets hebben.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het huren van fietsen? Of wilt u graag alvast uw fietsroute plannen? Op onderstaande knop vindt u meer informatie.

Fietsen

Arrangementen