0592-356 000

Hotelarrangementen Nederland

Voor hotelarrangementen in Nederland ben je bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Voor jouw medewerkers of zakelijke gasten boek je eenvoudig een of meerdere kamers in ons hotel. Wij bieden altijd een uitstekende service en voorzien in alle benodigde faciliteiten. Zo zorgen we ervoor dat jouw verblijf altijd vlekkeloos verloopt!

Hotelarrangementen bij De Bonte Wever

In ons hotel maak je als zakelijke gast eenvoudig gebruik van onze hotelarrangementen. Wij hanteren scherpe corporate tarieven zodat je nooit teveel betaalt!

Wij zorgen er altijd voor dat onze gasten, dus ook onze zakelijke gasten niets tekort komen. De Bonte Wever biedt de volgende faciliteiten aan zakelijke hotelgasten aan:

Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor het meenemen van een lunchpakket, een diner in een van onze restaurants, het gebruik van onze vergaderruimtes en het boeken van een all-in verblijf, waarbij ook diner en drankjes inbegrepen zijn. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever ligt op slechts een steenworp afstand van de A28, waardoor wij vanuit alle richtingen goed te bereiken zijn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer ben je snel bij ons. Daarnaast is parkeren bij De Bonte Wever geheel gratis en hoef je je geen zorgen te maken of er plek is, ons terrein biedt voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten.

Hotelarrangement Nederland boeken

Zoek je een hotelarrangement in Nederland voor zakelijke gasten of medewerkers? Bij De Bonte Wever boek je eenvoudig een hotelkamer of een all-in verblijf. Wij zorgen ervoor dat alles volledig verzorgd is zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Wil je graag een of meerdere hotelkamers boeken of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel 0592 303777 of mail naar reserveringen@debontewever.nl. Wij helpen je graag verder!

Arrangementen