0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Hotelarrangementen Nederland

Voor hotelarrangementen in Nederland bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Voor uw medewerkers of zakelijke gasten boekt u eenvoudig een of meerdere kamers in ons hotel. Wij bieden altijd een uitstekende service en voorzien in alle benodigde faciliteiten. Zo zorgen we ervoor dat uw verblijf altijd vlekkeloos verloopt!

Hotelarrangementen bij De Bonte Wever

In ons hotel maakt u als zakelijke gast eenvoudig gebruik van onze hotelarrangementen. Wij hanteren scherpe corporate tarieven zodat u nooit teveel betaalt!

Wij zorgen er altijd voor dat onze gasten, dus ook onze zakelijke gasten niets tekort komen. De Bonte Wever biedt de volgende faciliteiten aan zakelijke hotelgasten aan:

Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor het meenemen van een lunchpakket, een diner in een van onze restaurants, het gebruik van onze vergaderruimtes en het boeken van een all-in verblijf, waarbij ook diner en drankjes inbegrepen zijn. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Neem dan direct contact met ons op!

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever ligt op slechts een steenworp afstand van de A28, waardoor wij vanuit alle richtingen goed te bereiken zijn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bent u snel bij ons. Daarnaast is parkeren bij De Bonte Wever geheel gratis en hoeft u zich geen zorgen te maken of er plek is, ons terrein biedt voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten.

Hotelarrangement Nederland boeken

Zoekt u een hotelarrangement in Nederland voor zakelijke gasten of medewerkers? Bij De Bonte Wever boekt u eenvoudig een hotelkamer of een all-in verblijf. Wij zorgen ervoor dat alles volledig verzorgd is zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Wilt u graag een of meerdere hotelkamers boeken of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bel 0592 303777 of mail naar reserveringen@debontewever.nl. Wij helpen u graag verder!

Arrangementen