0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Mindervalide Hotels Nederland

Op zoek naar hotels geschikt voor mindervaliden in Nederland? Dan bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Alle faciliteiten zijn bij ons goed begaanbaar en het hotel is rolstoelvriendelijk. Bij ons staat genieten centraal, voor alles en iedereen. Wij helpen u daarom graag mocht dit nodig zijn!

Hulp voor mindervaliden

Wij begrijpen dat u mogelijk speciale hulp nodig heeft. Aangezien ons hotel geschikt is voor mindervalide zijn wij een samenwerking aangegaan met Vegro en Zorggroep Drenthe, waardoor wij gasten met een lichamelijke of geestelijke beperking een zo plezierig mogelijk verblijf kunnen bieden.

Door deze samenwerking kunt u persoonlijke verzorging en verpleging aanvragen. Voor alle mogelijkheden en meer informatie kunt u terecht op de website van Zorggroep Drenthe. U kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 0592-33 12 32.

Vegro is een organisatie die gespecialiseerd is in zorghulpmiddelen. Zij kunnen u verder helpen bij het verkrijgen van de benodigde artikelen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Vegro of door te bellen naar 0800 – 2887766

Mindervalide kamers

Alle kamers in ons mindervalide hotel bevinden zich op de begane grond. Ze zijn ingericht om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Zo zijn ze uitgerust met comfortabele bedden, luchtkoeling, een bureau, draadloos internet, een flat screen, voldoende kastruimte, een kluis, een telefoon en een radio.

Verder beschikken onze mindervalide kamers ook over:

Deze faciliteiten zorgen ervoor dat ons hotel geschikt is voor mindervalide personen in Nederland. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder. Wij beantwoorden u vraag graag telefonisch, via de mail of ons contactformulier.

Stel uw vraag

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever is eenvoudig te bereiken met eigen vervoer. We bevinden ons nabij de A28 en er is genoeg parkeergelegenheid. Onze parkeerplaats beschikt over meerdere invalidenplaatsen direct voor de deur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te komen. Om met de bus naar ons hotel te komen reist u naar bushalte ‘Rotonde Hoofdlaan. Plan uw reis via 9292ov.nl

Reserveer nu bij De Bonte Wever

Wacht niet langer en reserveer nu een mindervalide hotel in Nederland! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers helpen u graag verder.

Bekijk de kamers

Arrangementen