0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Nachtje weg met de kinderen

Hotel De Bonte Wever in Assen, is de perfecte mogelijkheid om even te ontsnappen aan het dagelijks leven met uw gezin. Even tot rust kunnen komen en genieten van de kinderen. Wij geloven erin dat verveling niet bestaat gedurende uw nachtje weg met de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat u samen vooral nieuwe, onvergetelijke herinneringen kunt maken. Daarom bent u bij De Bonte Wever aan het juiste adres. Door onze unieke all-in formule hoeft u gedurende uw verblijf nergens aan de denken. U en uw gezin zullen niets te kort komen.

Arrangementen voor nachtje weg met de kinderen

Wij denken graag met u mee over uw verblijf bij De Bonte Wever. Door middel van onze arrangementen willen wij graag helpen aan het perfecte nachtje weg met de kinderen. Zo hebben wij voor diverse verblijfsduren en combinaties hierin aantrekkelijke arrangementen.

Bekijk de arrangementen

Faciliteiten voor een nachtje weg met de kinderen

Om u een kleine impressie te geven over de ongekende mogelijkheden die De Bonte Wever uw gezin te bieden heeft, hebben wij er hieronder enkele op een rijtje gezet.

Zo is er het subtropisch zwembad voor waterpret met het hele gezin. Het zwembad zelf beschikt over onder andere een golfslagbad, een wildwaterkreek en een glijbaan. Ook voor de peuters is er een speciaal peuterbad. Wilt u toch liever even sportief zijn gedurende uw verblijf? Dan heeft u nog een 25-meter bad ter beschikking.

In het hotel hebben we ook nog een aantal leuke gezinsactiviteiten zoals indoor minigolf en een bowlingbaan. Uiteraard wordt er bij De Bonte Wever ook gedacht aan de kinderen. Zo hebben wij ons eigen animatieprogramma voor jong en oud. Het animatieteam zorgt ervoor dat uw kinderen een onvergetelijke tijd hebben in ons hotel. Voor meer informatie kun u te allen tijde contact met ons opnemen. Indien u graag wilt zien over welke kamers wij beschikken of wilt u graag een verblijf wilt boeken, kunt u op onderstaande knop klikken of contact met ons opnemen.

Boek uw vakantie hier

Arrangementen