0592-356 000

Hotel met familiekamers en zwembad

Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, mini golfen, kinderdisco en meer. Je vindt het allemaal in ons uitgebreide animatieprogramma. De Bonte Wever heeft een breed aanbod met activiteiten voor jonge gezinnen. Wij zijn een hotel met familiekamers en een zwembad. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod met de leukste activiteiten voor zowel jong als oud. Bij De Bonte Wever is er voor iedereen wat leuks te beleven. Met het brede aanbod aan activiteiten is verveling in dit hotel 100% uitgesloten.

Hotel met familiekamers

Hotel De Bonte Wever heeft een breed aanbod kamers gericht op jonge gezinnen. Zo is er bijvoorbeeld de familiekamer, maar ook een XL-hotelkamer. Om een impressie te geven over de enkele specificaties die deze kamers hebben, zijn deze onderstaand op een rijtje gezet:

Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen/ 27 m2)

Deze kamer is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen tot circa 13 jaar en beschikt over twee boxspringbedden (2 losse bedden van 0.90 x 2.10m) en een stapelbed (1.90m lang). De kamer is verder voorzien van een bureau, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, föhn en een toilet

XL-kamer (4 volwassenen / 34 m2)

Deze ruime meerpersoonskamer beschikt over vier boxspringbedden (4 losse bedden van 0.90 x 2.10m) en biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een 5e bed. De kamer is verder voorzien van een bureau, voldoende kastruimte, kluis, telefoon, radio. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, föhn en een toilet

Benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid van deze kamers? Of een van de andere kamertypes? Check het hier:

Beschikbaarheid

Arrangementen

Om het nog aantrekkelijker te maken om De Bonte Wever te bezoeken, bieden wij diverse all-inclusive arrangementen aan voor onze gasten. Bezoek je de wereldwijd bekende TT? Of ben je op zoek naar plek om de feestdagen te beleven als nooit tevoren? Met een ruim aanbod als dit zit er altijd wel iets voor jou tussen. Ben je benieuwd naar wat De Bonte Wever nog meer te bieden heeft? Bekijk het hier:

Arrangementen

Arrangementen

Beoordelingen door gasten