0592-356 000

Hotels met E-bike verhuur

Op zoek naar hotels met E-bike verhuur in de mooie natuurrijke omgeving van Drenthe? De provincie Drenthe en in het bijzonder Assen, is een mooie omgeving om op de fiets te genieten van de mooie natuur. Hotel De Bonte Wever in Assen is daarom het perfecte hotel om een ontspannen weekendje fietsen te combineren met een verblijf in een luxe viersterrenhotel. De Bonte Wever is een van de weinige hotels met E-bike verhuur in Drenthe.

Met onze E-bikes fiets je met gemak naar de nationaal bekende Hunebedden. Dit zijn enkele van de mooie bezienswaardigheden die bereikbaar zijn met de fiets in en rondom Assen in Nederland. Hotel De Bonte Wever is een uitstekend centraal gelegen punt om vele bezienswaardigheden te bezoeken. Fietsen en overnachten in Drenthe is mogelijk bij hotel De Bonte Wever.

Bekijk onze mooie fietsroutes

Overnachten in ons comfortabele viersterrenhotel

Naast ons verhuurcentrum van E-bikes, biedt De Bonte Wever tal aan andere luxe voorzieningen. Zo vind je in ons hotel een compleet uitgaanscentrum, diverse restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, een bowlingbaan, een luxe fitnesscentrum, diverse vergaderzalen, een recreatieteam en nog veel meer.

Even lekker ontspannen en genieten van comfort? Trek jezelf dan terug en geniet in alle rust op de hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.

Benieuwd naar onze luxe kamers?

Bekijk onze kamers en reserveer online

De omgeving van Assen

De stad Assen bestaat niet alleen uit stedelijk gebied. Zo kent de stad een rijke historie en cultuur met veel natuur. Er is dan ook genoeg te doen in en rondom Assen. Zo wordt ons hotel ook wel gezien als een uitstekende uitvalbasis voor mooie fietstochten, in de met 5 sterren gewaardeerde fietsprovincie Drenthe. Veel van deze fietsroutes zijn bewegwijzerde routes, maar je kunt ook jouw ronde zelf uitstippelen met behulp van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk.

Drenthe is natuurlijk ook bekend van Wildlands Adventure Zoo waar de bezoeker een heuse expeditie in de jungle kan maken. Daarnaast is er hier nog veel meer te beleven, ontdek bijvoorbeeld de klimbossen, achtbanen, turfschepen en piratenboten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk onze mooie omgeving

Bereikbaarheid De Bonte Wever

De Bonte Wever ligt aan de rand van het Asserbos en centraal gelegen nabij de A28. Hierdoor zijn wij makkelijk te bereiken voor onze bezoekers die van plan zijn om met eigen vervoer te komen.

Het treinstation ligt op circa 20 minuten loopafstand van De Bonte Wever. Tevens kun je vanaf het station de bus nemen. Een bushalte bevindt zich op loopafstand van het hotel, halte ‘Rotonde Hoofdlaan’. Voor actuele reisinformatie raden wij aan om www.9292ov.nl te raadplegen.

Heb je een vraag over de bereikbaarheid van De Bonte Wever?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Arrangementen