0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Sauna Met Hotel Nederland

De Bonte Wever is dé locatie om een bezoek aan de sauna te combineren met een hotelovernachting in Nederland. Wij zijn een grote landelijke speler op het gebied van recreatie, horeca en hotellerie. Door onze vele faciliteiten kunt u bij ons terecht om lekker bij te komen en met volle teugen te genieten. Daarnaast kunt ubij ons hotel terecht voor een goede nachtrust om de volgende dag weer helemaal fit te zijn.

Subtropisch zwem- en saunaparadijs

U heeft de afgelopen weken hard gewerkt en bent eraan toe om even lekker bij te komen. Het subtropisch zwem- en saunaparadijs biedt hiervoor de perfecte mogelijkheid. In het subtropisch zwem- en saunaparadijs kunt u gebruikmaken van meerdere zwembaden, een Finse sauna, Kelosauna, een Turks stoombad en een verwarmd buitenbad met ligweide. Alle ingrediënten zijn aanwezig om lekker een dagje te genieten.

Overnachting

Tijdens uw verblijf heeft u de keuze uit verschillende soorten kamers. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden, luchtkoeling, draadloos internet, voldoende kastruimte, een kluis, een telefoon en een radio. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met een ruime badkamer met inloopdouche, toilet en föhn. Alles is zo ingericht dat u lekker kunt genieten van uw nachtrust!

Arrangementen

Tijdens uw verblijf bij De Bonte Wever kunt u kiezen tussen verschillende arrangementen. Een populaire formule is onze all-in formule, waarbij u onbeperkt geniet van alle faciliteiten die De Bonte Wever te bieden heeft. Hieronder vallen het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowlingbaan, de fitnessruimte en de verschillende restaurants. Tevens kunt u onbeperkt genieten van eten en drinken, aangezien dit ook inbegrepen is bij de all-in formule.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere, minder complete arrangementen te kiezen. Bekijk rustig alle beschikbare arrangementen en kies de juiste voor uw perfecte verblijf.

Bekijk de arrangementen

Beschikbaarheid

Via de A28 is De Bonte Wever eenvoudig te bereiken. Bij ons hotel zijn er voldoende (gratis) parkeergelegenheden om de auto te parkeren. De parkeerplaats beschikt tevens over enkele invalideparkeerplaatsen. Wilt u met het openbaar vervoer naar De Bonte Wever komen? Plan dan uw reis op 9292ov.nl. Het station bevindt zich op 20 minuten loopafstand van het hotel. U kunt ook de bus pakken naar bushalte “Rotonde Hoofdlaan”, welke zich bevindt op loopafstand van het hotel.

Reserveer nu bij De Bonte Wever

Wacht niet langer en reserveer nu sauna met hotel bij De Bonte Wever. Mocht u nog vragen hebben over onze faciliteiten of lukt het reserveren niet helemaal? Neem dan gerust contact met ons op!

Boek direct

Arrangementen