0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Sauna Met Overnachting Nederland

Bij De Bonte Wever bent u aan het juiste adres om even volledig tot rust te komen en te ontspannen. Wij geloven dat het onze gasten aan niets hoort te ontbreken. Vandaar dat wij een unieke all-in formule hebben opgesteld. Hiermee betaalt u een vaste prijs voor alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Dit is een formule waarin eten en drinken is opgenomen maar ook het gebruik van ons zwem- een saunaparadijs. Bij De Bonte Wever bent u aan het juiste adres voor een sauna met overnachting in Nederland.

Zwembad en sauna faciliteiten

Om u een indruk te geven over de faciliteiten die het zwembad te bieden heeft, hebben wij er enkele voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u ontspannen in de whirlpools, volledig tot uzelf komen in onze Finse- en Kelosauna (gekleed) maar ook lekker in een van onze Turkse stoombaden of voetenbaden ontspannen.

Om uw veiligheid en de veiligheid van anderen te garanderen, zijn er een aantal huis- en gedragsregels opgesteld. Voor een volledig overzicht kunt u hier klikken.

Hotelkamers bij De Bonte Wever

Buiten de vele persoonlijke en groepsactiviteiten waar aan u kunt deelnemen, is het tot rust komen op uw kamer ook van groot belang. De hotelkamers van De Bonte Wever zijn dan ook voorzien van alle gemakken. Met ons ruime aanbad aan verschillende type hotelkamers. Zo zijn onze slaapkamers voorzien van onder andere luchtkoeling, een flat screen tv, een bureau, een telefoon, Wi-Fi verbinding en zelfs een safe om uw kostbaarheden veilig op te slaan.

Bekijk de kamers

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen gedurende uw verblijf? Of welk passend arrangement wij voor u hebben? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met een van onze medewerkers. Indien u graag uw verblijf wilt boeken kunt u gebruik maken van onderstaande knop.

Boek direct

Arrangementen