0592-356 000

Teamdag Organiseren

Op zoek naar leuke activiteiten om een teamdag mee te vullen? Wij helpen u maar al te graag met het organiseren van uw teamdag! De Bonte Wever heeft een zeer uitgebreid assortiment waardoor er altijd minstens een activiteit is die voor iedereen geschikt is.

Verhoog de teamspirit!

Een toffe teamdag organiseren bevordert de onderlinge relaties tussen de medewerkers en zullen bijna altijd goede gevolgen hebben op het team. Zo vergroot een teamdag het vertrouwen in elkaar. Dit is een van de belangrijkste factoren van succes. Teambuilding zorgt ook voor effectievere communicatie, medewerkers zullen meer van elkaar te weten komen. Hierdoor zullen ze beter met elkaar om kunnen gaan op verschillende fronten. Uiteraard kan een teamdag ook voor wat ontspanning zorgen op de werkvloer. Na een gespannen periode is het altijd lekker om even goed te kunnen relaxen. Het organiseren van een teamdag biedt dus meer dan genoeg voordelen.

Gezellige teamdag

De Bonte Wever biedt meer dan genoeg activiteiten om uw teamdag een succes te laten worden! Om even een beeld te geven wat voor groepsactiviteiten wij uw bedrijf te bieden hebben zetten we ze even op een rij voor u:

Onze activiteiten zijn superleuk om los van elkaar te doen, maar zijn ook uitstekend te combineren met elkaar. Kun je niet kiezen, of zoek je toch net iets anders dan wat er beschreven staat in ons aanbod? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag met het organiseren van de perfecte teamdag en staan open voor aanpassingen. Maatwerk is namelijk ook mogelijk!

Boek een van onze activiteiten

Voor het reserveren van een van onze groepsactiviteiten of overnachting kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via 0592 303777 of stuur een mail naar reserveringen@debontewever.nl. De Bonte Wever helpt u graag met het organiseren van een teamdag!

Bekijk de activiteiten