0592-356 000

Voedingsschema vetverbranding vrouw

Op zoek naar een voedingsschema voor optimale vetverbranding bij vrouw(en)? Een fit en gezond lichaam begint in de keuken. Uw voeding al op orde of lukt het niet om dat lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren? Heeft u weinig energie en zitten die kilo’s u in de weg? Wilt u afslanken en gezond en verantwoord leren eten? Wij helpen u graag met een voedingsschema voor vetverbranding voor vrouwen.

Maak gebruik van onze unieke voedingsschema’s voor vetverbranding voor vrouwen, speciaal op u afgestemd door een van onze personal trainers. Een voedingsschema maken wij bij De Bonte Wever geheel op maat, inclusief:

Vraag een intake aan!

Voedingsconsulentie pakketten

Wij bieden twee verschillende soorten voedingsconsulentie pakketten aan. Het verschil zin hem in het aantal sessies dat u wilt afnemen. Onderstaande pakketten en bijhorende tarieven zijn exclusief de kosten voor een sportabonnement. Pakket 1 is maximaal een half jaar geldig en pakket 2 een jaar. Het totaalbedrag wordt eenmalig geïncasseerd.

Pakket 1 – Voedingsconsulentie
(4 sessies van een uur) voor €94,50 per maand.

Pakket 2 – Voedingsconsulentie
(8 sessies van een uur) voor €178,50 per maand.

Een voedingsschema vetverbranding voor vrouwen afsluiten? Neem contact met ons op!

Voedingsschema combineren met een sportabonnement

Bij De Bonte Wever hebben wij het meest complete aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten. Zo staat in onze fitnessclub een enorme diversiteit aan professionele apparatuur. Voor kracht tot cardiotraining bent u bij ons aan het juiste adres. Dit in combinatie met een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht voor uw persoonlijke voeding- en trainingsplan.

Bij De Bonte Wever werken we met zeer uitgebreide all-in sportabonnementen waardoor het voor sporters makkelijker is om te kiezen tussen fitness, groepslessen, aquasporten, buitensporten, personal training, enzovoorts. Daarnaast kunt u na afloop van een work-out heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Geniet van het golfslagbad, verwarmd buiten zwembad, wedstrijdbad en de sauna- en rustruimte.

Gaat u voor het meest complete all-in sportabonnement van Assen? Dan kiest u voor:

Bekijk onze tarieven en abonnementen

Training op maat

Lukt het niet om het lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren? Onze personal trainers kunnen u daarbij helpen. Met een-op-een begeleiding en training op maat werkt u samen actief aan uw nieuwe gezonde en sportieve levensstijl! Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze personal trainers staan voor u klaar en geven graag persoonlijk advies! Geef mij persoonlijk advies!

Flexibele openingstijden en bereikbaarheid

Met onze flexibele openingstijden en een groot aanbod aan verschillende sport en ontspanningsmogelijkheden, trachten wij voor iedere bezoeker de ultieme sportervaring te creëren. Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor: personal training, voedingsconsulentie en mogelijkheden tot bedrijfsfitness. Samen met uw collega’s sporten, na een lange werkdag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze fitnessinstructeurs (alleen tijdens openingstijden van het fitnesscentrum bereikbaar).

Contact opnemen met een personal trainer

 

Arrangementen